Stop

Action Recorder aracında bulunan “Stop” komutu, AutoCAD’de yaptığınız kayıt işlemini durdurmanızı sağlar. Kaydedilen işlemler, bir komut dosyası olarak kaydedilebilir ve gelecekte benzer işlemleri yapmak için kullanılabilir.

Örneğin, birçok katmanı açma veya kapama işlemi yapmanız gerekiyorsa, Action Recorder aracını kullanarak bu işlemleri kaydedebilirsiniz. Bu işlemleri kaydetmek için “Record” komutunu kullanabilir ve ardından kaydı durdurmak için “Stop” komutunu kullanabilirsiniz. Ardından, kaydedilen işlemleri bir komut dosyası olarak kaydedebilir ve gelecekte benzer işlemleri hızlı bir şekilde yapabilirsiniz.

Örneğin, bir çizim projesinde bazı katmanları açıp kapatmanız gerekiyorsa, Action Recorder aracını kullanarak bu işlemleri kaydedebilirsiniz. “Record” komutunu kullanarak katmanları açma veya kapama işlemlerini yapabilirsiniz. Sonra “Stop” komutunu kullanarak kaydı durdurabilirsiniz. Kaydedilen işlemleri bir komut dosyası olarak kaydedebilirsiniz ve gelecekte benzer işlemleri hızlı bir şekilde yapabilirsiniz.

Leave Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir