Customize

Customize, AutoCAD 2018’deki bir Workspace’tır. Bu Workspace, kullanıcının AutoCAD araç çubuklarını, menülerini, klavye kısayollarını ve diğer araçları özelleştirmesine olanak tanır.

Örneğin, bir kullanıcının AutoCAD’de çalışırken sık kullanılan bir aracı araç çubuğuna eklemesi gerekebilir. Bu durumda, Customize komutu kullanılarak araç çubuğu düzenlenebilir ve kullanıcının ihtiyaçlarına uygun bir şekilde özelleştirilebilir. Ayrıca, kullanıcılar, klavye kısayollarını ayarlayarak, belirli bir aracı çağırmak için klavye kısayollarını kullanabilirler.

Customize ayrıca, kullanıcılara, önceden tanımlanmış AutoCAD Workspace’lerini düzenleme seçeneği de sunar. Bu, kullanıcılara, mevcut Workspace’in araçlarını, menülerini ve diğer özelliklerini özelleştirmelerine olanak tanır.

Bu özellikle, kullanıcıların AutoCAD’de çalışırken, ihtiyaçlarına göre araç çubuklarını, menüleri ve diğer özellikleri özelleştirme ihtiyacı olduğunda kullanışlıdır. Ayrıca, kullanıcıların AutoCAD’i daha verimli hale getirmelerine ve ihtiyaçlarına uygun araçlara daha hızlı erişmelerine yardımcı olur.

Leave Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir