Save Current As

Save Current As, AutoCAD 2018’deki bir Workspace’tır. Bu Workspace, kullanıcının mevcut bir Workspace’i temel alarak, yeni bir özelleştirilmiş Workspace oluşturmasına olanak tanır.

Örneğin, bir kullanıcı, çizim işlemlerinde sık kullandığı araçlara hızlı erişim sağlamak için kendi özelleştirilmiş bir Workspace oluşturmak isteyebilir. Bunun için, Save Current As komutu kullanarak, mevcut bir Workspace’i temel alır ve bu Workspace’teki araçların konumunu, boyutunu ve görünümünü istediği şekilde değiştirir. Daha sonra, bu özelleştirilmiş Workspace’i kaydeder ve ilgili projelerde kullanmak için her zaman erişilebilir hale getirir.

Save Current As komutu, kullanıcılara, belirli projeler için özelleştirilmiş bir Workspace oluşturarak, çizim işlemlerini daha hızlı ve verimli hale getirme imkanı sağlar. Bu Workspace, kullanıcının ihtiyaçlarına göre özelleştirilebilir ve AutoCAD’in mevcut Workspace’leri gibi temel araçlara erişim sağlar.

Bu özelleştirilmiş Workspace, özellikle belirli bir projede çalışırken, kullanıcının ihtiyaçlarına uygun araçlara hızlı ve kolay bir şekilde erişim sağlamak için kullanışlıdır. Ayrıca, bir kullanıcının AutoCAD’deki çalışma alanını özelleştirmesine olanak tanıyarak, çalışma verimliliğini de artırır.

Leave Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir